fbpx

Pasta med ugnsrostade grönsaker, pesto och fetaost

Eller, hur ful får mat vara och fortfarande platsa på en matblogg? Jag är den första ett säga att för att jag ska bli sugen på att testa ett recept från instagram, någon blogg eller youtube så måste det se gott ut, se enkelt ut och få mig att känna att ”damn sistah! I’ve gotta […]

Pasta med chèvre, valnötter och salvia

Hej vänner! Som ni kanske har förstått så är det här verkligen inte min mest intensiva bloggperiod i historien just nu. Sen i juni har jag börjat jobba på ett sjukt intensivt nytt jobb som tar oändligt mycket mer energi än vad det tidigare gigget gjorde, och att då gå hem om kvällarna och skriva […]

Tripple chili cheese burger – och grillambassadör för Quorn i sommar!

Hej! Jag har en jätterolig nyhet (tycker jag i alla fall!) jag kommer att samarbeta med Quorn i sommar som en av deras grillambassadörer under sommaren. Det känns superroligt, både för att jag tycker att quorn är ett hejarföretag som hjälper till att göra det lättare att käka vegetariskt, och för att det hjälper mig […]

Grillad grekisk sallad

Sommaren tvekar, men det betyder inte att du behöver göra det! Grillat är ju godast, och enligt mig en av de största fördelarna med sommaren. Det är också en av få anledningar till att jag någonsin skulle kunna få för mig att köpa radhus eller villa. Trist nog är det ju strikt förbjudet att grilla […]

Vegansk fish 'n' chips

Det har varit en intressant vecka det här, minst sagt! Det är många, både på jobbet och lite här och var som har sett Halv Åtta Hos Mig och som antingen har tagit sig hit för första gången, eller som kommer ut som hemliga closet-besökare. Det är jätteroligt måste jag säga! Jag kanske är något […]

Tortellini med fejkon, trattkantareller och rödvin

Ibland behöver ett recept inte vara så komplicerat för att vara gott. Det här är ett sånt. Om du bara har en kvart på dig, lite överblivet fejkon i kylskåpet och en fin date på ingång. Då är det här rätt recept för dig. 😉

Recension: Bagpipers Inn's vegoburgare

Jakten på #sthlmsbestvegoburger fortsätter! Nu senast var tanken att jag och en polare skulle gå och testa Flippin Burgers vegoburgare som vi suktat efter en längre tid. Men icke. När vi kom dit vid 19.30 en fredagskväll strax efter löning så ringlade kön långt ut genom dörren. Ärligt liksom? Bekväma som vi är så vände […]

BBQ Baked Beans från Jamie's Food Tube

Det här mina vänner, kan vara ett av 2015 års bästa tips. Så håll i er. Jamie Olivers youtubekanal, Jamie’s Food Tube är helt amazing. Över 500(!) 3-10 minutersvideos med sjukt inspirerande matlagning. Det är ingen hemlighet att jag är ett enormt Jamie Oliver fan. Jag tycker att hans approach till matlagning är grym. Enkla […]

Ungsgratinerade nachos med västerbottensost och hemmaskruvad tacofärs

Som ni märker är jag inne i en period då jag äter en massa sallad och nyttigheter. Haha. Eller inte. Jag skulle vilja ursäkta det med att jag springer en massa och håller min metabolism på topp, men tyvärr har jag problem med knäna så det blir inte riktigt så heller. Jag får helt enkelt skratta […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT