Vegansk mackinspiration!

*I samarbete med Flora 100 % Växtbaserad* Jakten på den perfekta veganmackan! Man kan ju inte grilla varenda måltid Tillsammans med Flora 100 % Växtbaserad ger jag mig därför ut på en jakt efter Sveriges godaste veganmackor nästa vecka. Jag startar utmaningen med den här varianten på en Bookmaker Toast, med ett pepparrotskryddsmör och i […]
Att Grilla Vegetariskt – Min nya webbkurs, är här!

Hej vänner! Äntligen, efter otroligt mycket hårt arbete och mycket snack så är den här. Min första (av förhoppningsvis många) webbkurs! Den heter ”Att Grilla Vegetariskt” och baseras på mina grilläventyr under 2017 med recept ifrån både mitt Bråvallasamarbete, Grill & BBQ SM samt min egen vegetariska grillkokbok från 2016, Jävligt God BBQ. [hr] Kursen […]
Jävligt God BBQ 2017 är här!

Jävligt God BBQ är framtidens gröna grillmat. Den är stor, den är svullig och den är samtidigt helt vanlig. Precis som det ska vara. Inga krusiduller, bara jävligt god mat. – Kursen, serien, boken och recepten! I allt för många år har vegetariskt på grillen handlar om att försöka att inte bränna själen ur tråkiga sojakorvar, att […]
Jävligt Gott på Grill & BBQ SM 2017 – Allt om helgen!

Hej! I helgen som gick åkte jag tillsammans med Ta Fram Det Bästa ner till Grill & BBQ SM som arrangerades på Liseberg i Göteborg. Jag. En vegetarisk matbloggare. På Sveriges kanske köttigaste event någonsin. Vad gjorde jag där skulle man kunna fråga? Undra icke mer! Jag har alla svar, en massa bilder och livevideos […]
Grill & BBQ SM 2017 – LIVE med Jävligt Gott!

Hej vänner! I morgon smäller det! Helt crazy. I samarbete med med Ta Fram Det Bästa, dvs Tabasco, Kikkoman, Grey Poupons dijonsenap och Colman’s senapspulver ska jag ner till Liseberg och Grill & BBQ SM och skuggtävla mot Sveriges grillelit med vegetariska alternativ på deras hemmaplan. Det kan låta lite smågalet, men det låter också jävligt […]
One pot pasta puttanesca och ett bra sätt att minska matsvinn!

Hej! Jag vet inte hur ni känner, men jag har personligen börjat tänka allt mer på hur den mat jag äter och hur jag beter mig påverkar både miljön och min egen kropp. Det kanske är Donald Trumps klimatförnekande eller det faktum att jag ju mer eller mindre jobbar med kopplingen mellan mat och hållbarhet […]
Veganskt påskbord

Hej! Nu nalkas påsken på nytt och precis som vid alla andra högtider ökar behovet av bra tips och förslag till vad man ska servera alla de veganer och vegetarianer som också vill ta del av festligheterna, eller hur man helt enkelt bara varierar upp sitt eget påskbord och gör det lite grönare än vanligt. […]
Vegansk kebabtallrik – Jävligt Gott Festivalkäk!

Hej! Äntligen! Så känns det verkligen 😀 Jag har suttit och hållit på de här recepten i två månader nu och det har verkligen kliat i fingrarna på mig att få visa upp dem för er. Ett par utav dem är förbättrade versioner på recept jag redan lagat, men de flesta är helt nya och […]
Vegetarisk kofta masala – The Jävligt Gott way

Hej! Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Jag försöker verkligen lägga upp 2 inlägg i veckan, men jag märker att jag lyckas ganska dåligt med det. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten […]
Vegetarisk canneloni från VeggieUF!

Det här receptet är väldigt gammalt och det finns en bättre version här: Veganska Canneloni Hej! Jag har haft förmånen att vara UF (Ung Företagsamhet) rådgivare till ett gäng entreprenöriella tjejer här under vintern. Deras företag heter Veggie UF och deras idé är att ta fram en vegetarisk kokbok som kan hjälpa folk att komma […]