Jävligt Lökigt
Hej! Hoppas allt är fint med er! Det känns ganska galet att kunna konstatera att detta är den 6:e månadsburgaren som jag skapar för Bastard Burgers det här året och att vi därmed är halvägs igenom! Jag börjar redan få separationsångest. Det är ett så jävla kul jobb det här alltså! Tänk er – det […]
Jävligt Franskt – stort nytt samarbete med Crepson!
Hej! Hörrni! Åter igen stora och glada nyheter! Det känns som att jag börjar bli något av en hackande skiva här, men på ett bra sätt. För det händer verkligen många roliga grejer just nu! Och – tro mig, det kommer mer, så ni kommer få stå ut med mina stora glada nyheter ett tag […]
Veganska cevapi
*I samarbete med Anamma Sverige* Hej! Här kommer recept fyra i försommarens grillsamarbete med Anamma Sverige där vi lyfter fram deras nya fantastiska (och det menar jag verkligen från djupet av mitt hjärta) formbara färs och allt fantastiskt man kan göra med den. Jag har valt att lyfta lite olika goda färsrätter från olika […]
Veganska Turkiska kebabspett med muhammara och grillade grönsaker
*I samarbete med Anamma Sverige* Hej! Hoppas allt är fint med er! Nu har grillsäsongen dragit igång med full rulle och jag ÄLSKAR DET! Jag har verkligen längtat efter att få åka hem till några polare eller ut till sommarstugan och få tända grillen, att få känna den där ojämförbara smaken som mat bara […]
Hemmagjord vegansk chorizo
Hej! Hoppas allt e fint med er! Den här veckan spenderar jag på GastroNord, Sveriges största restaurang och storköksmässa där jag bland annat har bidragit med att sätta upp halva menyn på den nya stora Street Food restaurang som finns inne på mässområdet, och föreläser och håller workshops på olika teman hela veckan igenom. MEN, […]
Vegansk pannbiff med lök – och några ord om min pappa på hans 63 årsdag
Hej! Hoppas allt e fint med er! Jag jobbar hemifrån idag pga förkylning och några inställda jobbmöten. Ganska skönt å ha en totalt lugn och horisontell dag efter ett par veckor av ganska högt tempo. Det har varit en hel del olika jobb på senaste. Cookalongs, photo shoots, föreläsningar, planeringsmöten och byråpresentationer. Livet som matbloggare […]
Vegansk Biff Rydberg
Hej! – Recipe in english further down – Idag och igår (14-15 sept 2017!) går Livsmedelsdagarna av stapeln i Tylösand. Det är ett av Sveriges största evenemang för livsmedelsbranschen där en massa olika beslutsfattare, företag, lobbyister och andra som är intresserade av mat och hur vi odlar och producerar mat träffas och diskuterar grejer tillsammans. […]
Indiska onion bahji med vegansk raitasås
Hej! Hoppas allt är bra med er! Jag har haft fullt upp på senaste med en massa roliga events och jag ska försöka ta mig tiden till att skriva lite om dem så snart som möjligt! Bland annat var jag domare i kategorin vegetariskt på Food Truck SM i lördags, en tävling där sedan vinnaren […]
Veganska tapas
Hej! Hoppas att allt är fint med er! Själv sitter jag hemma i fåtöljen och försöker att inte studsa av överskottsenergi. Det händer så jävla mycket grejer just nu så jag nästan håller på att bli knäpp, men jag måste försöka behålla fokus så jag faktiskt lyckas leverera på allt också. Vänta bara tills jag […]
Vegansk Philly cheese steak
Hej! Jag har länge velat fixa fram ett vegansk recept på Philly Cheese Steak, men inte riktigt hittat rätt ingredienser. Nyligen lyckades jag äntligen lägga vantarna på ett par paket av Vegmes nya sojaprodukter, och lo and behold, deras ”pulled” vegme har nästan exakt samma utseende som hyvlad kebab, eller typ finstrimlad rostbiff i lite […]