fbpx

Vinnare i min och Ta Fram Det Bästas recepttävling utsedd

*I samarbete med Ta Fram Det Bästa* Hej! Som ni kanske sett har jag haft ett samarbete med Ta Fram Det Bästa under de senaste veckorna som bland annat gått ut på att jag deltagit i en rolig matlagningstävling mot Lindas Matstuga samt tagit fram några goda recept baserade på deras supersmarriga produkter – Tabasco, […]

Vegoskola med Expressen Mitt Kök – Avsnitt 1 Vegokorv

Hej! I förmiddags kilade jag runt i min lokala matbutik i ett par timmar tillsammans med en journalist ifrån Expressens matsida Mitt Kök och filmade ett helt gäng avsnitt av en gemensam liten vegoskola som vi kommer att sända på deras sida under de kommande veckorna. Tanken är att i ett gäng korta klipp ge […]

Vegetarisk kobideh kebab

Hej! Som ni kanske vet så är ett av mina projekt framöver att driva #passionmatlagning tillsammans med fantastiska Zeina ”Zeinas Kitchen” Mourtada på Fryshuset Grundskola Västra i Husby. Det är en Elevens Val kurs som vi kommer att hålla hela läsåret 2016/2017 och som går ut på att vi vill försöka lära eleverna på skolan […]

Panerade Quornfileer med curry mangosås

Jag måste erkänna att det känns lite som en pudel det här. Jag vet inte hur många gånger jag har snackat skit om panerade quornfiléer när jag raljerat över dåliga exempel på vegetarisk mat i skolor eller på restauranger. Och här står jag och skamlöst levererar precis just det. Panerade quornfiléer. Med gurkstavar, kall sås […]

Vegetariska kåldolmar, vardagshusmanstema!

Hej där vänner! Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten. Men, mer om det i ett annat inlägg. För nu jävlar ska vi laga husmanskost! Jag bara ÄLSKAR kål. Det är en så sjukt underskattad grönsak. Överlag skulle […]

Grekisk sallad med dijonmarinerade quornfiléer och tsatsiki

Hej! Semestern är slut. Jag är tillbaks i Stockholm, och måste ta mig själv i kragen på nytt. Dags att leverera! Det har varit lite dåligt på bloggfronten de senaste två veckorna (förlåt!). Jag skyller på att jag varit ute på landet där jag haft rutten uppkoppling och där vi lever på en ynka solcellspanel […]

Veganska hamburgare! På formbar färs eller vanlig vegofärs

Hej där vänner! Jag tillbringar just nu mina dagar nere i Vejbystrand och försöker ta igen mig efter ett helt sjukt hektiskt år. Det går lite sådär ärligt talat. Jag behöver nog ett par dagar till innan mitt huvud slutar gå i spinn runt sig själv och jag kan börja uppskatta att faktiskt ha semester […]

Recept Jävligt Goda vegoburgare – 28/5 Internationella burgardagen i NYC!

Hej! I skrivande stund sitter jag och förbereder det sista inför att vi ska åka iväg till New York City i morgon bitti. Känns sjukt häftigt! The Big Apple. NYC. The capital of the world! Bomber och granater alltså! Och jävlar vad jag ska käka vegoburgare! Blossom on Columbus är bokat på lördag kväll för deras soy […]

Jävligt God BBQ ska utmana BBQ-kulturen i stor kampanj

Hej vänner! Ni vet redan att jag den 1 juni släpper kokboken Jävligt God BBQ. Det ni inte vet är att vi som en del av satsningen kring boken idag släpper kampanjen #JävligtGodBBQ som ska inspirera till nya tankar inom BBQ-Kulturen med en garanterat ny  och Jävligt God vinkel på köttfri och växtbaserad grillning. Med mig  har […]

Rökt Chili Sin Carne med Quorn färs

Hej! Det här är ett recept i repris från förra sommaren, men då vi kommer att ha ett riktigt dunderfokus på Jävligt God BBQ hela sommaren så tycker jag att det är väl värt att posta det på nytt så att alla ni som kanske missade det förra gången får en chans att ta del […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT