Vegansk julmat
30 recept för ett komplett växtbaserat julbord tillsammans med Anamma!
Pasta med grillad pumpa, rosmarin och tofu
Hej! Hoppas allt är fint med er! Själv är jag dödsförkyld den här veckan. Fy bubblan alltså, sjukt segt… Jag känner mig som killen i den där dåliga reklamen för Echinagard från 94… 😛 Just nu har jag liiite för mycket på gång för att riktigt ha tid att vara förkyld dock… I kväll håller […]
Vegansk kebab med bröd gjord på Pulled VegMe
Hej! Hoppas allt är fint med er! Just nu sitter jag på tåget hem från en blixitvisit på Way Out West i Göteborg (kommer skriva mer om det i ett kommande inlägg) och är på väg hem till Stockholm där jag ska börja hösten med en föreläsning och workshop hos Riksteatern! Det känns riktigt kul! […]
Indisk linsgryta med blomkål – Dahl Deluxe!
Hej! Hoppas allt är fint med er! Det här är sista semesterveckan, men ärligt talat så känns det som att jobbet redan har börjat. Jag sitter med ett väldigt spännande projekt som jag ännu inte riktigt kan berätta om men som har tagit väldigt mycket tid de senaste två veckorna med ett helt gäng roliga […]
Veganska grekiska grillspett med tsatsiki och grillad potatis
Hej! Just nu sitter jag på ett hotellrum i Växjö och skriver. Jag och sambon har lite egentid med bägge döttrarna på annan ort och spenderar den som vi så ofta gör kuskandes runt i landet. Framförallt för några år sedan, innan minstingen föddes var det här en årlig tradition. Vi valde en del av […]
Veganska cevapi
*I samarbete med Anamma Sverige* Hej! Här kommer recept fyra i försommarens grillsamarbete med Anamma Sverige där vi lyfter fram deras nya fantastiska (och det menar jag verkligen från djupet av mitt hjärta) formbara färs och allt fantastiskt man kan göra med den. Jag har valt att lyfta lite olika goda färsrätter från olika […]
Vegansk matlagningskurs med Jävligt Gott – Så här är det!
Hej! I fredags tog Jävligt Gott över PS Matsal, en fantastiskt mysig matstudio nära Nytorget på Södermalm i Stockholm och höll i en vegansk matlagningskurs för 20 glada själar som kommit för att lära sig mer om vegansk matlagning och för att ha en trevlig avslutning på veckan. De här matlagningskurserna är en del […]
Hemmagjord vegansk chorizo
Hej! Hoppas allt e fint med er! Den här veckan spenderar jag på GastroNord, Sveriges största restaurang och storköksmässa där jag bland annat har bidragit med att sätta upp halva menyn på den nya stora Street Food restaurang som finns inne på mässområdet, och föreläser och håller workshops på olika teman hela veckan igenom. MEN, […]
Veganska hamburgare på Formbar Färs med Burgerdudes
Hej! Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbara färs i sommar och in över hösten! Den formbara färsen har tagit vegosverige med storm de senaste […]
Tacos på rester – #tasteorwaste!
Hej! Det här med matsvinn har jag ju skrivit om tidigare, men det kan verkligen inte sägas nog. Det är helt galet att en tredjedel av all mat som produceras slängs i stället för att hamna i vår mage. Mycket av den maten försvinner redan i produktionsledet och i matbutikerna, men så mycket som var […]