fbpx

Jävligt Franskt – stort nytt samarbete med Crepson!

Hej! Hörrni! Åter igen stora och glada nyheter! Det känns som att jag börjar bli något av en hackande skiva här, men på ett bra sätt. För det händer verkligen många roliga grejer just nu! Och – tro mig, det kommer mer, så ni kommer få stå ut med mina stora glada nyheter ett tag […]

Stort samarbete med Bastard Burgers! 12 veganska månadsburgare och ny stor vegansk meny!

*** I Samarbete med Bastard Burgers *** Hej! Hörrni! Detta är ENORMT! Kanske det samarbete någonsin som jag varit mest peppad på! Idag är det äntligen officiellt att jag under 2019 kommer att teama upp med Bastard Burgers, Sveriges just nu absolut coolaste, bästa och relevantaste restaurangkedja kring ett jättesamarbete där jag ska ta fram […]

Vegansk paella och ett riktigt bra hållbart investeringstips!

 *I samarbete med Paradiset* Hej! Hoppas allt är fint med er! Idag vill jag snacka lite allvar om det här med att tillsammans ta ansvar för var vi äter och hur det påverkar vår hälsa och vår planet. Och om att det faktiskt kan vara enklare än vi tror! Maten vi äter står för […]

Jävligt Gott på Gastro Nord 2018

Hej! Nästa vecka gör Jävligt Gott och GastroNord, Sveriges största och viktigaste restaurangmässa stor gemensam sak i att lyfta fram vegansk mat i ett stort samarbete! Jävligt Gott står för den veganska delen av menyn på mässrestaurangen under mässan 24-27/4, sätter upp fyra egna punkter på föreläsningsscenen Chefs Talk och håller dagliga workshops i vegansk […]

Tacos med inspiration av Dalarna

Hej! Hoppas att allt är fint med er! Igår flög jag till Los Angeles för en veckas solsemester, så just nu kan jag inte klaga på livet! Här skiner solen och det är fruktansvärt fint att få ett litet break från vardagshetsen och hamsterhjulet. Vi ska vara här tills nästa lördag och kommer hem precis […]

Veganska amerikanska blåbärspannkakor – och ny gästskribent i Vegourmet!

Hej! Sportlovet är över oss, och i eftermiddag åker jag och familjen ner till Skåne där vi ska spendera sportlovet med min tjejs familj och alla kusinbarnen. Det ska bli sjukt nice! Vi brukar spendera stora delar av loven där nere och det är alltid perfekta tillfällen att laga en massa gött käk, både för […]

Vinnare i min och Ta Fram Det Bästas recepttävling utsedd

*I samarbete med Ta Fram Det Bästa* Hej! Som ni kanske sett har jag haft ett samarbete med Ta Fram Det Bästa under de senaste veckorna som bland annat gått ut på att jag deltagit i en rolig matlagningstävling mot Lindas Matstuga samt tagit fram några goda recept baserade på deras supersmarriga produkter – Tabasco, […]

Bilder från gårdagens matlagningstävling med Ta Fram Det Bästa

Hej! Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Ta Fram Det Bästa – där vi lyfter hur grymma deras olika produkter är som smakförhöjare i vegetarisk matlagning. 🙂 I går kväll hade jag det stora nöjet att vara inbjuden att delta i en rolig matlagningstävling som Ta Fram Det Bästa arrangerade på […]

Jag ska tävla i matlagning med Ta Fram Det Bästa

Hej Vänner! Som ni kanske har sett så har jag ett litet samarbete med Ta Fram Det Bästa på gång. Jag är så kallad miniambassadör för dem under november och december, och tillsammans ska vi genomföra ett par events och ta fram lite nya goda recept baserade på deras produkter Kikkoman soja, Tabasco, Colman’s senapspulver […]

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT