Vegansk Bookmaker toast och jakten på den perfekta veganmackan

Hej! Hoppas ni har det bra där ute i sommarstugorna! Även om jag är den första att säga att man egentligen kan grilla hur mycket som helst så kan det ibland finnas ett behov av viss hejd på det hela. Man kanske inte vill grilla både till frukost, lunch och middag… Nu på somrarna brukar […]

Att Grilla Vegetariskt – Min nya webbkurs, är här!

Hej vänner! Äntligen, efter otroligt mycket hårt arbete och mycket snack så är den här. Min första (av förhoppningsvis många) webbkurs! Den heter ”Att Grilla Vegetariskt” och baseras på mina grilläventyr under 2017 med recept ifrån både mitt Bråvallasamarbete, Grill & BBQ SM samt min egen vegetariska grillkokbok från 2016, Jävligt God BBQ. [hr] Kursen […]

Vegankebab med röd och vit sås – Recept tre ifrån Grill & BBQ SM 2017

Hej! Vi fortsätter att visa upp allt smarrigt vi gjorde på Grill & BBQ SM i maj här på bloggen! Jag var där för att visa upp framtiden för vegetarisk BBQ och skuggtävla med mina vegetariska rätter mot deras olika köttkonstallationer. Det fanns sex kategorier, och de jag ställde upp med i högrevskategorin och i […]

Grillade Buffalo Wings På Blomkål med Ranchdressing

Det här inlägget är i samarbete med *Ta Fram Det Bästa* Hej! Hoppas allt är fint med er! Nu är sommaren faktiskt här, oavsett vad temperaturen utomhus må säga och jag har faktiskt hunnit vara ute i sommarstugan ett par gånger för att ta hand om mina överarbetade stackars små geniknölar och hänga med min aningen […]

Grill & BBQ SM 2017 – LIVE med Jävligt Gott!

Hej vänner! I morgon smäller det! Helt crazy. I samarbete med med Ta Fram Det Bästa, dvs Tabasco, Kikkoman, Grey Poupons dijonsenap och Colman’s senapspulver ska jag ner till Liseberg och Grill & BBQ SM och skuggtävla mot Sveriges grillelit med vegetariska alternativ på deras hemmaplan. Det kan låta lite smågalet, men det låter också jävligt […]

Satayspett med jordnötssås gjorda på Tzay + bloggarmiddag!

Hej! I fredags hade jag det stora nöjet att få bjuda ett helt gäng av mina bloggarkollegor och vänner på middag hemma hos mig! Jag ska verkligen inte säga att det är synd om mig i det här jobbet alltså..! För er som inte känner till TZAY sedan tidigare så är det en sorts sojakött som […]

Jackfruit Texas Chili – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen

*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen* Hej! – Recipe in english and swedish further down! – Hoppas att allt är fint med er! Jag sitter själv för fulla muggar och planerar för otroligt stora och coola grejer som ni kommer att få ta del av om bara några dagar. Äntligen […]

Cacio e pepe, original och vegansk!

Hej! Som utlovat kommer här recept på vad som verkar vara en av roms nationalrätter, Cacio e Pepe! Jag blev helt förälskad i den här enkla men fantastiskt goda pastarätten när vi var i Rom förra helgen (som ni kan läsa mer om här!) och kände direkt att jag måste åka hem och lära mig att […]

Philly cheese steak – Jävligt Gott festivalkäk med Bråvallafestivalen

Hej! Även om man inte kan tro det på vädret så är det ju faktiskt vår på riktigt nu! April är slut och grillpremiären är by far passerad. Det verkligen suger i fingrarna i att få komma ut mer och grilla och göra roliga grejer. Som till exempel att åka på festival! Jag fortsätter mitt […]

One pot pasta puttanesca och ett bra sätt att minska matsvinn!

Hej! Jag vet inte hur ni känner, men jag har personligen börjat tänka allt mer på hur den mat jag äter och hur jag beter mig påverkar både miljön och min egen kropp. Det kanske är Donald Trumps klimatförnekande eller det faktum att jag ju mer eller mindre jobbar med kopplingen mellan mat och hållbarhet […]