Vegansk kebab med bröd gjord på Pulled VegMe

Hej! Hoppas allt är fint med er! Just nu sitter jag på tåget hem från en blixitvisit på Way Out West i Göteborg (kommer skriva mer om det i ett kommande inlägg) och är på väg hem till Stockholm där jag ska börja hösten med en föreläsning och workshop hos Riksteatern! Det känns riktigt kul! […]

Indisk linsgryta med blomkål – Dahl Deluxe!

Hej! Hoppas allt är fint med er! Det här är sista semesterveckan, men ärligt talat så känns det som att jobbet redan har börjat. Jag sitter med ett väldigt spännande projekt som jag ännu inte riktigt kan berätta om men som har tagit väldigt mycket tid de senaste två veckorna med ett helt gäng roliga […]

Veganska grekiska grillspett med tsatsiki och grillad potatis

Hej! Just nu sitter jag på ett hotellrum i Växjö och skriver. Jag och sambon har lite egentid med bägge döttrarna på annan ort och spenderar den som vi så ofta gör kuskandes runt i landet. Framförallt för några år sedan, innan minstingen föddes var det här en årlig tradition. Vi valde en del av […]

Veganska cevapi

 *I samarbete med Anamma Sverige* Hej! Här kommer recept fyra i försommarens grillsamarbete med Anamma Sverige där vi lyfter fram deras nya fantastiska (och det menar jag verkligen från djupet av mitt hjärta) formbara färs och allt fantastiskt man kan göra med den. Jag har valt att lyfta lite olika goda färsrätter från olika […]

Vegansk matlagningskurs med Jävligt Gott – Så här är det!

 Hej! I fredags tog Jävligt Gott över PS Matsal, en fantastiskt mysig matstudio nära Nytorget på Södermalm i Stockholm och höll i en vegansk matlagningskurs för 20 glada själar som kommit för att lära sig mer om vegansk matlagning och för att ha en trevlig avslutning på veckan. De här matlagningskurserna är en del […]

Pasta med salvia, chili och kanderade valnötter

Hej vänner! Hoppas allt e fint med er! Vet att det varit ganska mycket annat än bara vanliga recept här på bloggen på senaste (även om jag ju försöker så till att åtminstone de flesta inläggen har med mat att göra, så har det ju blivit ganska mycket om hur jag på ett eller annat […]

Hemmagjord vegansk chorizo

Hej! Hoppas allt e fint med er! Den här veckan spenderar jag på GastroNord, Sveriges största restaurang och storköksmässa där jag bland annat har bidragit med att sätta upp halva menyn på den nya stora Street Food restaurang som finns inne på mässområdet, och föreläser och håller workshops på olika teman hela veckan igenom. MEN, […]

Veganska hamburgare på Formbar Färs med Burgerdudes

Hej! Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbara färs i sommar och in över hösten! Den formbara färsen har tagit vegosverige med storm de senaste […]

Tacos på rester – #tasteorwaste!

Hej! Det här med matsvinn har jag ju skrivit om tidigare, men det kan verkligen inte sägas nog. Det är helt galet att en tredjedel av all mat som produceras slängs i stället för att hamna i vår mage. Mycket av den maten försvinner redan i produktionsledet och i matbutikerna, men så mycket som var […]

Veganska revbenspjäll med Clara Henry!

Hej! Jag hoppas att allt e fint med er! Förra veckan hade jag den stora glädjen att få hänga en eftermiddag med supercoola Clara Henry i vår köksstudio. Jag hade bjudit in henne för att få en chans att snacka om något som jag tänker att hon generellt sett är en expert på, och som […]