Jag är inne på min fjärde vecka som föräldraledig nu och jag märker verkligen en skillnad i min energi. När jag inte går omkring och tokfokuserar på jobbet hela tiden så har jag plötsligt fått väldigt mycket mer ork och energi till allting annat, däribland att blogga och att odla alla mina andra små nördintressen. Jag har därför någon sorts ambition att försöka dra igång bloggen lite mera. Faktiskt till den milda grad att jag för någon vecka sedan faktiskt registrerade mig som egenföretagare med FA sedel, bara för att kunna utveckla den ännu lite mer. Det känns jävligt spännande, men också ganska läskigt, framförallt när jag idag fick hem blanketterna om skattedeklaration och momsredovisning. Fan va krångligt…
Jag tänkte dock att vi firar in mitt nya liv som bokföringsproffs med en finfin rödvinssås som jag gjorde till påskhelgens svamp- och nötstek (som har blivit en riktig högtidsfavorit hemma hos mig). Den är inspirerad av vinnarsåsen från Sveriges Mästerkock men anpassad för att bli vegetarisk och efter vad jag hade hemma.