fbpx

Philly Cheese Steak Hot Dog

Med tabascomajs och burnt ends!
” Ett riktigt maffigt grillrecept, inspirerat av amerikansk BBQ och streetfood. Med mina och Anammas jävligt goda vegokorv på två olika sätt! ”
– Gustav

Receptet: Philly Cheese Steak Hot Dog

6 portioner

Ingredienser

Philly Cheese Steak Hot dog

Paket Vegokorv, Jävligt Gott och Anamma 2 st
Korvbröd 6 st
Portabellosvamp 4 st
Grön paprika 2 st
Gul lök 2 st
Färsk persilja 0.5 dl
Citron, juicen 0.5 st
Rapsolja Efter smak
Salt Efter smak
Svartpeppar Efter smak
Frankfuls Veganska Cheddarstyle dip 1.5 dl
Baguette, hel 2 st

Grillad majs med dijon och tabasco

Förkokta majskolvar 4 st
Strösocker 0.5 dl
Tabasco 1.5 msk
Dijonsenap 2 msk
Citron, juicen 0.5 st

Burnt ends på vegokorv

Paket Anamma och Jävligt Gott vegochorizo 1 st
Rökig och söt BBQ sås 2 dl

Gör så här

Philly Cheese Steak Hot dog

Grillad majs med dijon och tabasco

Burnt ends på vegokorv

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Temakasse v 20 2023 - Grillkassen!

Hej vänner!

Den här veckan testar vi ett nytt format – Grillkassen! Precis som till påsk då vi körde ett påskbord så kör vi nu en grillkasse inför Kristi Himmelsfärd. En hel kasse fylld med allt du behöver för en riktigt lyxig grillbuffe till helgen! Tillsammans med Anamma och våra Vegoburgare och Vegokorvar har jag komponerat en kasse med två olika korvrecept, en maxad BBQ burgare och några av mina personliga favorittillbehör till grillat: picklad rödkål, grillad majs, ranchdressing och vitlökscoleslaw!

Och sa jag philly cheese steak hot dog? Ja nu gjorde jag det! Detta får du inte missa! Hur gott och hur smarrigt som helst!

Recepten på allt hittar du på länkarna här nedanför.

Hoppas ni får en fantastisk grillhelg med familjen!

Klicka hem kassen från valfri ehandlare här:

Grillkassen v 20

BBQ Burgare, vitlökscoleslaw, ranchdressing och picklad rödkål

med ranchdressing och picklad rödkål

En riktigt klassisk och mastig burgare med en massa god BBQ sås och en riktigt lyxig grillad vitlökscoleslaw. Som tillbehör har jag valt ut en ranchdressing och en picklad rödkål som passar bra till allt på menyn!

Philly Cheesesteak hot dog, grillad majs och burnt ends

Med tabascomajs och burnt ends!

Sjukt gott! Grillade grönsaker och vegansk ostsås som toppar en riktigt kaxig hot dog och accompagneras av grillad majs och burnt ends gjorda på min och Anammas Chorizo!

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!