Hej!
Det borde inte komma som någon överraskning för någon av er än så länge att det här med att grilla är något jag gillar 😉 Det här receptet var ett av de recept som verkligen förändrade min syn på hur och vad en kan grilla vegetariskt.
Fooled pork blev en jättehype under början av 2014 när ett gäng smarta amerikaner (för jag antar att det var de som först startade trenden) insåg att jackfruit – en konstig asiatisk jättelik frukt med taggigt skal – blev väldigt likt sönderkokt fläskkött när den råa frukten fick koka sig mör. Jag skrev tidigt om det och tog fram ett enkelt recept som har blivit ett av de mest lästa på bloggen, all times, och nästan gjort mig till ”Mr Fooled Pork” här i Sverige, även om det är lite missvisande. Det var ju långt ifrån jag som kom på det hela, även om Jävligt Gott kanske var en stor del i att popularisera receptet.
Förra sommaren hade jag dessutom fooled pork som en av rätterna i min lilla miniserie ”Jävligt God Sommar” som jag och några polare producerade en helg ute på landet. Avsnittet hittar ni här:
Därför var det självklart att jag även borde ha med fooled pork som en av tävlingsrätterna när jag skuggtävlade mot Sveriges Grill & BBQ Elit i maj på Grill & BBQ SM.
Om du nu får chansen att visa upp dina färdigheter mot de bästa så måste du ju rimligtvis ta med dina absolut bästa recept? Eller hur? 😉
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂