Hej!
Jag hoppas allt är fint med er! Idag är jag väldigt glad över att kunna presentera ett nytt samarbete med Planti! Många av er känner säkert igen namnet, men kanske inte de här nya förpackningarna som släpptes bara för någon vecka sedan.
De gör helt fantastiskt goda veganska alternativ till yoghurtar, creme fraiche och grekiska yoghurtar och jag är superglad över att i ett gäng inlägg framöver ha teamat upp med dem för att visa hur vi kan laga en massa god vegansk mat tillsammans!
En grej jag tycker är lite extra bra är det faktum att Planti ägs av Kavli, som i sin tur ägs av Kavlifonden, en stiftelse som delar ut hela sitt överskott till välgörenhet! Det innebär att om du köper Planti så går vinsten inte ner i ägarnas fickor utan delas ut till organisationer som bland annat BRIS, Min Stora Dag och Barncancerfonden! Hur bra är inte det?
Först ut en en frukostspecial där jag ger er tre supergoda varianter på veganska frukostar med grund i Plantis soygurts. Spana in videon här nedanför, eller följ recepten så kan jag garantera att du inte kommer behöva välja mellan att äta gott och göra gott till frukost heller! Ett väldigt enkelt och bra sätt att sänka sitt klimatavtryck och att göra lite fler djur gladare 🙂
Plantis soyghurts finns i fyra olika smaker; naturell (som också är osötad), vanilj, jordgubb och mango!