Hej igen!
Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera senaste månaden, men jag har börjat på ett nytt jobb, lilltjejen har börjat i nollan och jag har varit superförkyld så jag har inte alls haft någon ork för varken matlagning eller skrivande på senaste. Nu börjar saker och ting normaliseras någorlunda här hemma så jag ska väl kanske lyckas återkomma till någon sorts mer frekvent bloggfrekvens igen.
I helgen hade min flickväns familj sin årliga kräftskiva igen. Ni riktigt trogna läsare kanske minns den från förra året då jag gjorde den här chorizo- och potatissalladen (som faktiskt var så smarrig så jag gjorde den på nytt i år, fast med en liten twist som ni kommer få läsa om i nästa blogginlägg). Men, förutom det så är det också ett fantastiskt tillfälle att få komma ut i skogen och plocka svamp, vilket jag så klart också gjorde. Fan vad jag älskar att plocka svamp.
Nu hänger det långa trådar med uppträdd, torkande svamp ovanför vårt matbord och jag har en lång och härlig höst fylld av trattkantarellsdoftande grytor, omeletter och pajer som den här framför mig.
Det här är btw min första egna paj någonsin. Ever. Hur sjukt är inte det va?