Hej vänner!
Jag hoppas allt är fint!
Här kommer en ny veckomeny! Den här veckans meny är riktigt smarrig och full av varierande recept från hela världen. Oroa er inte för vodkan i Penne Alla Vodka, all alkohol steks bort i processen, men om det är så att du är nykterist, muslim eller av annan anledning inte vill ha med alkohol i maten så går det finemang att helt enkelt strunta i den.
Lämna gärna en kommentar här nedanför och berätta vad ni tycker om menyn om ni beställer hem den!
Och – ni vet väl att ni kan lägga till och ta bort recept för er beställning bäst ni vill när ni väl öppnar Iboost pluginet här på sidan? Klicka bara på ”lägg till recept” för att bläddra bland de recept som finns inlästa på bloggen!
Klicka hem kassen här:
Veckomenyn v 11
Måndag – Pasta och comfort
Som sagt! Vodkan går att hoppa över helt om man inte vill ha i den. Men den går också att ersätta både med gin och med ljus rom för lite annan karaktär på pastan! Väldigt gott! Så klart går det också att använda vanlig havregrädde istället för cashewgrädde om man inte tål nötter.
Tisdag – Mexikanskt eller asiatiskt
En snabb och smarrig vardagsrätt som känns lyxig och nyskapande! Du kan använda vilka färdiga vegköttbullar som helst, och så klart även valfritt vegokött, tofu, tempeh eller hemmagjorda köttbullar också. Hemligheten ligger i såsen!
Onsdag – Lilllördag
Ett riktigt maffigt recept för lillördagen! Vi gör enchiladas fyllda med en smarrig tacoröra som vi sedan toppar med nachos, grönsaker och goda såser. Jävligt Gott och ett lite roligare sätt att servera tacos på!
Torsdag – Husman
Torsdag betyder husman och comfortfood! Den här veckan blir det en smarrig och mustig korvstroganoff med en liten nypa curry i. Verkligen pricken över i:et!
Fredag – Fredagsmys!
Vi inleder veckan med en smäll! Dessa friterade ostronskivlingsburgare går verkligen inte av för hackor! Viktigt är bara att försöka plocka ut relativt stora ostronskivlingssvampar för att få den riktigt maffiga känslan. Det går dock lika bra att fylla burgaren med 3-4 små friterade svampar. Var inte rädd för att fritera hemma! Det enda som krävs är lite tålamod och att man är vaksam på temperaturen i oljan.