Sista avsnittet av säsong 2 av mitt matlagningsprogram Vegansk Husmanskost på Godare!
I sista avsnittet den här säsongen så lagar vi faktiskt flera olika rätter från min kokbok Vegansk Husmanskost, och ett par som inte är med i boken.
Vi gör vegansk brunch, och för att få ihop den så behöver vi ju lite allt möjligt. I avsnittet visar jag hur du gör veganskt bacon, vegansk äggröra, supersmarriga veganska raggmunkar samt en tomatsallad och stuvad grönkål som är lika smarriga även de.
Om du vill så kan du ju gärna komplettera brunchen med miniburgare, amerikanska pannkakor, någon god paj, en svullig macka eller kanske något annat göttigt. Men detta är i alla fall ett litet smakprov!
Recepten finns i kokboken Vegansk Husmanskost, eller länkade i texten här ovanför!
Tomatsallladen och grönkålen får du dock här i receptet då de inte finns med på sidan sedan tidigare.
Tomatsallad med kikärtor
Stuvad grönkål med vitlök