Hej!
Hoppas att allt är fint med er!
Här kommer ett riktigt smarrigt recept på färsbiffar som jag lagade i somras. Det funkar så klart perfekt på grillen, som jag gjorde, men också i höstrusket på stekpannan eller i ugnen. Det går faktiskt att göra både biffarna och potatisarna i ugnen tillsammans om man vill göra livet lättare för sig själv. Det enda du behöver göra då är att förkoka potatisen lite. Annars tar det trehundra tusen år att baka potatisarna tills de blir klara. Och det pallar man ju inte.
Biffarna är gjorda på anammas formbara färs, men du kan så klart använda vilken formbar färs du vill, eller varför inte köra 100 % hemmagjort med antingen det här grundreceptet på veganska färsbiffar utan formbar färs, eller på det här grundreceptet på bönbiffar. Använd då helt enkelt färsen/bönorna och bindmedlen (potatismjöl, ströbröd eller havregryn) från respektive recept och följ i övrigt receptet nedan.
Om du vill göra det hela riktigt supergrekiskt så äter du biffarna tillsammans med min svulliga veganska grekiska sallad med vitlökskrutonger som du hittar recept på här.