Quornhamburgarna som jag lagade förra sommaren har blivit ett av de populäraste recepten, både här på bloggen och hemma hos mig. Det är de enda burgarna jag lagar nu förtiden. Nu när det har blivit grillsäsong på nytt så har jag haft en möjlighet att uppdatera det lite. Dels på grund av tillfällig tidsbrist och brist på utrustning (ingen el eller ugn i stugan) men också som ett resultat av att jag testat det ett par gånger och hittat sätt att göra det bättre på. Bilderna på hamburgarna blev så jäkla fina också, så jag kände att det var dags att skriva ett till inlägg.
Jag rekommenderar er verkligen att grilla de här. Jag har stekt dem vid andra tillfällen också (inte riktigt med detta recept, men nästan) men det blir så sjukt mycket bättre om man grillar dem riktigt hårt. Och som sagt, det är ingenting för er som inte äter ägg eller som inte vill att era biffar ska vara köttliknande. De här är så köttliknande det blir utan att köpa någon sorts färdigprodukt.