fbpx

Indian Garden och Vahrehvah chef

Igår vad jag tillsammans med en annan god vän och käkade på Indian Garden vid hornstull. Stället är sjukt omskrivet och nästan alltid fullpackat, så mina förväntningar var ganska höga. Har varit där en gång förut och då var maten god, även om det är trångt mellan borden.
Jag var faktiskt lite besviken den här gången. Husets röda var gott och ekologiskt, men det är uppenbarligen lika svårt här som på alla andra indier att lyckas välja rätt rätt. Jag tog den vegetariska sizlern men tyckte att den var lite… ja vanlig? Goda kryddor, men annars nästan bara hackade och frästa grönsaker i olika former, bättre borde de kunna tycker jag. Men men, det gick i alla fall fort att få bord den här gången och det var najs.
Som jag har förstått så har de mycket ekologiska ingredienser också, det är ju ett plus men så länge inte maten samtidigt håller måttet kommer de inte få mycket praise från mig. Indier ska väl vara bra på vegetariskt?
Det faktum att det alltid är så jävla packat på stället och den allmänt stressade stämningen av servitörer som letar lediga bord och ständigt köande nya gäster laddar heller inte upp för något mysstämning… Inget ställe för romantik, vilket är tråkigt då maten vore värd det!
Nå, jag tar och lagar mitt eget indiska käk istället. Jag får sjukt mycket inspiration av den här killen. Hans videos är grymma och det finns tonvis av dem på youtube. I bow infor Sanjay Thumma!
https://www.vahrehvah.com/

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Recensioner, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!