fbpx

Quesadillas – Bloody Good Vegetarian BBQ Poster nr 5

quesadillas-2 (1024x683)
Tjenare!
Nu börjar snart grillsäsongen att dra mot sitt slut, men än är den inte död. Så länge det går att gå ut med en liten klotgrill, eller det inte öser ner regn så är det bara att köra på om du frågar mig. Framförallt då det mesta faktiskt blir så fantastiskt mycket godare när det har fått grillas än när det bara fått småpysa på en elspis därhemma. Man får köra Alaska- Style och grilla i en snödriva om det så krävs.
Bloody Good Vegetarian BBQ slutar inte heller. Här kommer poster nummer fem – Quesadillas! Och snart mina vänner, snart kommer nästa stora grej. The book! Vänta någon vecka till bara;)
Den här sommaren har verkligen fått mig att inse hur stora möjligheter det finns att laga mat på över en öppen eld eller glöd. Det är verkligen inte bara olika former av protein eller grönsaksbitar som går bra att grilla. Såser, kolhydrater och allt möjligt annat går precis lika bra att grilla så länge man är lite kreativ. Jag skulle absolut vilja gå så långt som att säga att du med lite fantasi utan problem kan laga typ allt du nånsin kommer att vilja äta på grillen.
IMG_0353 (1024x768)
IMG_0363 (1024x768)
IMG_0357 (1024x768)
Ett av mina favorittillbehör till grillat som i sig också är helt awesome att grilla är quesadillas. Jag har skrivit om dem många gånger förut så jag kommer inte gå in så mycket på själva receptet här. Ni hittar dem här.
Jag ska bara säga det här. Quesadillas är f*king awesome. Ta en eller två tortillabröd (beroende på stil och smak). En massa god ost och whatever annat innehåll som du gillar. Gör en rejäl dubbelmacka och grilla den snabbt och hårt. Hur bra är inte det? Du får äta stekt ost i bröd med händerna och kalla det en riktig måltid. 😀
De passar perfekt till det mesta faktiskt, men är grymt goda till allt som har lite sås som de går att doppa i. Vitlökssåser, tomatsåser, gräddsåser, majonnäs, bearnaise, you name it. Men så klart är det mest true till olika former av mexikansk eller spansk mat. De är självklart även grymt goda på egen hand som en egen rätt om man fyller dem med lite matigare grejer eller äter dem med en redig bönsalsa.
Vad brukar du ha på dina quesadillas? 🙂
Ni kan köpa affischen via Owl Streets webshop. Ange rabattkod Jävligtgott2014 så får ni 20 % rabatt!
IMG_0376 (1024x768)
quesadillas-3 (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med vegansk eller komjölksost, du väljer!
En enkel och god variation!
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!