fbpx

Torsdagspub på söder

Min vän Zabbe och hennes flamma har en fin liten tradition av att dricka öl i goda vänners lag varje torsdag. Igår så hakade jag på och fick mig den första dosen av pubrunda på söder på mycket länge. Välbehövligt!

Kvällen började med en ganska medioker vegburgare med stekt ägg (!) och pommes frites på Carmen, och gick efter en så där tre timmars häng vidare till Honey honey runt hörnet. Åsikterna om Carmen verkar variera ungefär lika spretigt som dess klientel, men jag måste säga att det åtminstone har en mycket speciell plats i mitt lantishjärta. Många kvällar spenderades här när jag som nyinflyttad och hipphetssökande skitunge gjorde mitt bästa för att passa in på söder. Och det ska sägas om Carmen, jag vet inget annat ställe där det är så lätt att passa in. Verkar som att folk blir lite mindre svenska när de kommer in, för plötsligt vill varenda jävel bli din kompis och snacka skit. Najs.

Honey honey är däremot desto mer belevat. Mycket bra ställe, bilderna får nog tala för sig själv.  Vi var däremot inte på Bara bistro bar, även om jag har två stora staropramenglas hemma som jag nallat därifrån. Ligger bara på samma gata och det blev en snygg bild;)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Recensioner, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
2 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!