fbpx

Västerbottenpaj med svamp och rödlök

Hej igen!

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera senaste månaden, men jag har börjat på ett nytt jobb, lilltjejen har börjat i nollan och jag har varit superförkyld så jag har inte alls haft någon ork för varken matlagning eller skrivande på senaste. Nu börjar saker och ting normaliseras någorlunda här hemma så jag ska väl kanske lyckas återkomma till någon sorts mer frekvent bloggfrekvens igen.
I helgen hade min flickväns familj sin årliga kräftskiva igen. Ni riktigt trogna läsare kanske minns den från förra året då jag gjorde den här chorizo- och potatissalladen (som faktiskt var så smarrig så jag gjorde den på nytt i år, fast med en liten twist som ni kommer få läsa om i nästa blogginlägg). Men, förutom det så är det också ett fantastiskt tillfälle att få komma ut i skogen och plocka svamp, vilket jag så klart också gjorde. Fan vad jag älskar att plocka svamp.
Nu hänger det långa trådar med uppträdd, torkande svamp ovanför vårt matbord och jag har en lång och härlig höst fylld av trattkantarellsdoftande grytor, omeletter och pajer som den här framför mig.
Det här är btw min första egna paj någonsin. Ever. Hur sjukt är inte det va?

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

med svamp och rödlök
Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
3 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
3
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!