fbpx

Veckomeny v 40 2023

Svamppasta, okonomiyaki, het korvgryta, svampcrepes och ungerska grillkorvar

Hej vänner!

Äntligen kommer här en ny veckomeny fylld med goda recept!

Som vanligt kan du välja att bara inspireras av recepten, klicka hem dem som en färdig matkasse via mathem, hemköp.se, willys.se eller via utvalda ICA butiker, eller välja att få en färdigt ihopsatt inköpslista som du kan ta med dig till butiken och checka av. Klicka bara på länken här nedanför!

Klicka hem kassen här:

Veckomenyn v 40

Måndag – Pasta och comfort

Med vegoburgare som protein!

En krämig och lyxig svamppasta med smulade vegoburgare ”salsiccia style”, svartkål och persilja. Mums!

Tisdag – Mexikanskt eller asiatiskt

Japansk Kålpannakaka

Asiatisk kålpankaka som äts toppad med en massa goda såser och syrlig ingefära. Om du inte har testat förut så är detta verkligen en fantastisk ny upptäckt!

Onsdag – Lilllördag

En kryddig och värmande chorizogryta med Jävligt Gotts Vegochorizo

En mustig rotsaks och korvgryta med rödvid som passar perfekt på hösten! Ät med potatis eller helt enkelt enbart med ett gott bröd! Det är ju trots att rätt så mkt rotsaker i redan.

Torsdag – Husman

med ost- och svampstuvning

En riktigt 90 tals klassiker! Veganska svenska pannkakor fyllda med krämig svampstuvning. Perfekt om du varit ute och plockat svamp och vill testa något nytt.

Fredag – Fredagsmys!

med surkål och chilisås

Vi avslutar veckan med lite lyxig streetfood! De här korvarna är inspierade av en klassisk korvkiosk på östermalm som serverar heta kryddiga korvar med ungersk tomatsås och surkålscoleslaw. Klockren kombo om du frågar mig!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

En kryddig och värmande chorizogryta med Jävligt Gotts Vegochorizo
Med vegoburgare som protein!
med ost- och svampstuvning
med surkål och chilisås
Japansk Kålpannakaka
Relaterade taggar:Menyer, Teman, Veckomeny

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!