![](https://javligtgott.se/wp-content/uploads/2021/01/2I2A9992-1024x682-1.jpg)
Sista avsnittet av säsong 2 av mitt matlagningsprogram Vegansk Husmanskost på Godare!
I sista avsnittet den här säsongen så lagar vi faktiskt flera olika rätter från min kokbok Vegansk Husmanskost, och ett par som inte är med i boken.
Vi gör vegansk brunch, och för att få ihop den så behöver vi ju lite allt möjligt. I avsnittet visar jag hur du gör veganskt bacon, vegansk äggröra, supersmarriga veganska raggmunkar samt en tomatsallad och stuvad grönkål som är lika smarriga även de.
![](https://javligtgott.se/wp-content/uploads/2021/01/2I2A9999-1024x682-1.jpg)
Om du vill så kan du ju gärna komplettera brunchen med miniburgare, amerikanska pannkakor, någon god paj, en svullig macka eller kanske något annat göttigt. Men detta är i alla fall ett litet smakprov!
Recepten finns i kokboken Vegansk Husmanskost, eller länkade i texten här ovanför!
Tomatsallladen och grönkålen får du dock här i receptet då de inte finns med på sidan sedan tidigare.
![](https://javligtgott.se/wp-content/uploads/2021/01/4N7A0300-1024x682-1.jpg)
![](https://javligtgott.se/wp-content/uploads/2021/01/2I2A0004-1024x682-1.jpg)
Tomatsallad med kikärtor
![](https://javligtgott.se/wp-content/uploads/2021/01/2I2A0006-1024x682-1.jpg)
Stuvad grönkål med vitlök