fbpx

Gräddstuvade veganska köttbullar!

IMG_1617 (1024x768)
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen! Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt. Faktum är att om man googlar lite, så är det faktiskt en temadag för något varenda jäkla dag. Så, om du är uttråkad och oinspirerad, varför inte laga dagens firarrätt?
Receptet jag bjuder på dagen till ära är något jag är väldigt nöjd med. Det är en helt vegansk variant av mina fantastiska gräddstuvade vegetariska köttbullar! Jag har testat fram det och kan glatt säga att de är precis lika goda som orginalet. Liiite mjukare, men det är inget man tänker på. Enligt mig iaf.

IMG_1611 (1024x768)

Serveras med potatis, rårörda lingon och pressgurka. Här finns ett längre recept på vegetariska köttbullar där receptet på pressgurka och rårörda lingon finns med. Eller vad du vill!

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Veganska Gräddstuvade Köttbullar
Veganska Gräddstuvade Köttbullar
på formbar färs, med gräddsås och hasselbackspotatis
Med vanlig vegofärs, pressgurka och lingon
Relaterade taggar:Matlagningstips, Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
51 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
51
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!