Vegetarisk ceasarsallad med halloumi

IMG_1310 (1024x768)Hej!
Jag måste bara ta och åter igen säga hur glad jag är för att ni läser bloggen, kommenterar och följer det jag skriver här. Det gör mitt liv sjukt mycket rikare och hela grejen med skrivandet så väldigt mycket roligare. Jag har funderat en hel del på det här med motivation, målsättningar och syftet med bloggen på senaste. Ska jag försöka satsa hårdare på den? Varför bloggar jag över huvud taget? Hur ser jag till att det fortsätter vara roligt? Men oavsett vad så återkommer jag alltid till att det bästa jag vet är just att skriva de här små inläggen och recepten och sedan få höra vad ni tyckte om dem. Det är både en form av terapi och en riktig bekräftelsekick. Och vad behöver man egentligen mer än de två grejerna för att hålla sig flytande här i världen?
Ehh.. jo kanske en hel del. Typ familj, kärlek, mening i livet, pengar (därav de få annonserna på sidan 😉 ). Men nu ska vi inte vara sånna.
En grej som verkligen är kärlek för mig är halloumi, som ni ju alla vet. Det här receptet är verkligen halloumi delux. Det innehåller dessutom en massa parmesan ovanpå halloumin, vilket nästan blir lite för mycket för mitt stackars sinne att ta in. Så vi kör direkt på receptet istället… 😉
IMG_1306 (1024x768)

DELA INLÄGGET

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Recept från inlägget

Relaterade taggar:Teman

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
13 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
13
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

recept i det här inlägget

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!