Hej!
Tyvärr kommer det inte att bli jättemånga helt nya veganska julrecept den här julen, då jag har fullt upp med att planera inför youtubelanseringen i januari, men jag har en massa bra gamla recept som inte fått sig egna inlägg utan bara publicerats i samlingar tidigare. Några sådana är de här veganska sillrecepten! Senapssillen har sig ett eget inlägg, men inte de andra, och framförallt inte på en och samma gång! 😉
Att göra egen vegansk sill av aubergine är en fantastiskt bra och enkel sak. Det kanske låter lite wierd, men lättkokt och sedan inlagd aubergine får faktiskt en konsistens som är förvånansvärt lik de där små sillfilé-bitarna som används i inlagd sill. Testa så får ni se!
Här är fyra jättegoda och enkla olika versioner av veganska sillar att göra till jul. Tyvärr har jag ingen bild på västkustssillen, men ni kan säkert föreställa er hur det ser ut ändå 😉
Stötta gärna vårt arbete och bli en del av att skapa Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram – skapat av och för er läsare! Läs mer och stötta oss via Patreon!
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet!) och får en massa unika tips och material? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂