Hej!
Semestern är slut. Jag är tillbaks i Stockholm, och måste ta mig själv i kragen på nytt. Dags att leverera! Det har varit lite dåligt på bloggfronten de senaste två veckorna (förlåt!). Jag skyller på att jag varit ute på landet där jag haft rutten uppkoppling och där vi lever på en ynka solcellspanel för att kunna ladda våra telefoner.
Men det betyder inte att jag har legat på latsidan. Långt ifrån. Jag har lagat en jävla massa mat, och instagrammat hyfsat flitigt. Ni följer mig väl på instagram va? @javligtgott is the name, food is the game. Bilden ovan är från middagen då jag bjöd våra grannar på nedan nämnda sallad.
Ett recept som jag ”nyupptäckte” i somras var den gamla klassiska grekiska salladen! Så sjukt smarrigt alltså. Och enkelt! Pappa brukade göra grekisk sallad all the time när vi var små och ha till diverse grillat, och det är ju verkligen världens bästa grej. Det lustiga är ju att det dock är så väldigt vanliga svenska grönsaker i den ”grekiska” salladen, plus fetaost och oliver… Jag säger inte att jag tror att jag är något lurt på spåren men… 😉
Här serverar jag den med en smarrig tsatsiki och dijonmarinerade quornfiléer till. Sjukt gott! Funkar också fint med halloumi, eller helt enkelt bara som den är.
[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂