fbpx

Pasta med tomatsås och buffelmozzarella

Uteslut osten för vegansk variant

Receptet: Pasta med tomatsås och buffelmozzarella

4 portioner

Ingredienser

Pasta med tomatsås och buffelmozzarella

Krossade tomater på burk 2 st
Klyftor vitlök 3 st
Gul lök 1 st
Nypa torkad basilika 1 st
God olivolja 3 msk
Rödvinsvinäger 1 msk
Honung 1 msk
Kvistar färsk oregano 3 st
Salt och vitpeppar Efter smak
Buffelmozzarella 150 g
Lite parmigiano reggiano Efter smak

Gör så här

Pasta med tomatsås och buffelmozzarella

ELLER DELA

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest

0 Kommentarer
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Pasta med tomatsås och buffelmozzarella

Jag skrev för ett tag sedan efter att ha varit på Primo Ciao Ciao om tomatsås. Snacka om en enkel grej som går att göra svår för sig! Jag tycker verkligen att det är klurigt som attans att försöka få till en tomatsås som smakar perfekt. Den ska ha mycket smak, men varken vara för besk, för söt eller för oljig. Man kan ha tonvis med ingredienser, eller bara några få. Det finns ungefär lika många recept som det finns kockar.

Det här är mitt senaste försök. Jag hade inte så mycket tid på mig, så det blev inget långkok den här gången. Tänker att jag ska försöka mig på något sånt senare i sommar när det finns färska tomater att tillgå. Det känns lite onödigt att ge sig på de där riktigt stora smakerna när det bara finns halvdana råvaror att använda sig av till att börja med.

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Veganskt eller vegetariskt
Tillfälle
Typ av mat
Egenskaper
Passar denna säsong
Recept Från Världens Hörn
Högtider
Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Gör som 0 +
0
Kommentera gärna! :)x
()
x