4
portioner
Ingredienser
Balsamicohalloumi
Bitar á 200 g halloumi | 2 st |
God balsamvinäger | 0.5 dl |
Sambal oelek | 2 tsk |
Olivolja | 1 msk |
Bitar á 200 g halloumi | 2 st |
God balsamvinäger | 0.5 dl |
Sambal oelek | 2 tsk |
Olivolja | 1 msk |
Hej!
Jag ska precis börja packa för att åka ut till landet igen efter en helgs landande i civilisationen för ett bröllop. Så det blir ett lite kortare och snabbare inlägg än vanligt. Men låt det inte lura er, för jävlar i lådan vad det här var ett smarrigt recept!
Då halloumi är ganska salt i sig så gör den sig väldigt bra med andra smaker, framförallt söta, sura och starka. Det här receptet har allt! Balsamvinägerns söta syra och sambalens starka och syrliga topp ovanpå det är supergott och mustigt till halloumin.
Till det hela passar till exempel en tabbouleh.
[hr]
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav