fbpx

BBQ Sås – Grundrecept som går att variera

Receptet: BBQ Sås – Grundrecept som går att variera

4 portioner

Ingredienser

BBQ Sås – Grundrecept som går att variera

Ketchup 2.5 dl
Vitvins eller/och risvinsvinäger 0.5 dl
Farinsocker 0.5 dl
Dijonsenap 2 msk
Liquid smoke 0.5 tsk
Gul lök 1 st
Klyftor vitlök 4 st
Chipotlepasta eller 1 hel chipotle eller 1 msk chipotlepulver beroende på vad du har 1 msk
Rökt paprikapulver 2 tsk
Mald spiskummin 1 msk
Malda korianderfrön 1 msk
Stort lagerblad 1 st
Valfri soja 2 tsk
Tärning grönsaksbuljong 0.5 st
Olja till stekning Efter smak
Salt och peppar Efter smak

Gör så här

BBQ Sås – Grundrecept som går att variera

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
1 Kommentar
Mest röster
Nyast Äldst
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Avsnitt 2 av matprogrammet Jävligt God Sommar - Fooled pork
Bloggen: BBQ-sås – Grundrecept som går att variera


Hej!
Idag släpps avsnitt två av Jävligt Gotts matlagningsprogram Jävligt God Sommar – Fooled Pork! Ni kan se det i videon ovan.
Fooled pork är nog ett av mina absolut mest lästa, lagade och älskade recept of all times på bloggen. Jag kläckte varken grundién eller namnet själv, men har (i mitt tycke iaf;)) förfinat det och haft i öl! Inte illa det inte 😉
Jävligt God Sommar spelades in förra sommaren ute i mina svärföräldrars sommarstuga ute i Roslagen. Jag, min familj och några vänner spenderade tre dagar med att frentetiskt laga mat, käka och umgås. Vi filmade allt och här har ni resultatet!
IMG_7497

IMG_7501
Mitt mål med programmet är att kunna inspirera fler till att äta ännu mer god vegetarisk mat genom att visa hur smarrigt det kan bli och hur sjukt enkelt det kan vara. Och framförallt – inte flummigt för en femöring. Precis som vilken annan mat som helst, fast utan djur!
Ni kan se det förra avsnittet och läsa mer om serien här.
IMG_7586

1
0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!