fbpx

Bruschetta med tomater

och mozzarella

Receptet: Bruschetta med tomater

4 portioner

Ingredienser

Bruschetta med tomater och mozzarella

Tjocka skivor surdegsbröd 2 st
Färska tomater, så mogna som möjligt 500 g
Klyftor vitlök 2 st
Knippe färsk basilika 1 st
Olivolja 0.5 dl
Smör att steka i Frivilligt, olja funkar också Efter smak
Paket mozzarella á 125 g st 2 st
Salt och svartpeppar Efter smak

Gör så här

Bruschetta med tomater och mozzarella

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Bruschetta

När jag lagade det här förra veckan så var jag nästan övertygad om att jag redan hade skrivit om det på bloggen, men jag märkte nu när jag satte mig ner och kollade igenom recepten att jag faktiskt lyckats gå nästan två hela år utan att skriva om denna kungliga rätt. Nå – rätt ska vara rätt, så här kommer mitt recept på hur man gör en fett god bruschetta.

Btw, brödet var väldigt mörkt i skorpan, det är inte jag som har bränt vid det..;)

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!