4
portioner
Ingredienser
Chèvretoast
Chèvre | 250 g |
Skivor rostbröd | 7 st |
Flytande honung | Efter smak |
Chèvre | 250 g |
Skivor rostbröd | 7 st |
Flytande honung | Efter smak |
Jag bangar aldrig inför en utmaning, så när Silvia önskade sig en tapaskväll här i veckan så kunde jag inte göra annat än att bli entusiastisk. När Sarah gick och bjöd in halva grannskapet så blev det dock ganska mycket jobb kan jag lova!
De här recepten räckte gott och väl till sex vuxna alla sammantaget. Barnen blev det lite värre med dock efter att de förkastat mina handtrillade sojaköttbullar som osmakliga. Har ni hört på den va? Fick bli fiskpinnar med patatas och aioli istället. Inte fy skam det heller.
På grund av en aningen stressig servering och avslut på hantverket så är de flesta bilderna ganska suddiga och gör verkligen inte heder till maten. Men men, om man får tro den samstämmiga kören ifrån igår så smakade den desto finare.
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?