4
portioner
Ingredienser
Enkel kantarellpasta med grönkål
Valfri pasta | 400 g |
Blandad färsk svamp, gärna gul kantarell, trattkantarell och svart trumpetsvamp Jag hade lite champinjoner för utfyllnad också | 250 g |
Torkad skogssvamp | 30 g |
Vatten | 1 dl |
Olivolja | 2 msk |
Klyftor vitlök | 2 st |
Gul lök | 1 st |
Kinesisk soja | 0.5 msk |
Svampbuljong | 0.5 msk |
Rödvin | 0.5 dl |
Havregrädde | 1.5 dl |
Stora kvistar grönkål | 3 st |
Pastavatten | 1 dl |
Vetemjöl | 1 msk |
Salt efter smak | Efter smak |
Peppar efter smak Jag använde en 5 pepparkvarn från Santa Maria – ger en lite fruktigare pepparsmak, jättegott! | Efter smak |
Några droppar citronjuice | Efter smak |
Några kvistar persilja | Efter smak |