fbpx

Vegansk grilled cheese

med surkål och tabasco
” En superenkel och god grilled cheesemacka som fylls med senap och surkål! Perfekt tillbehör till soppa eller precis som den är! ”
– Gustav

Receptet: Vegansk grilled cheese

4 portioner

Ingredienser

Grilled cheese med surkål och tabasco

Skivor vitt formbröd 8 st
Skivor Go Vegan ost, färdigskivad 4 st
Vegansk majonnäs 0.5 dl
Surkål 1 dl
Tabasco, eller efter smak 0.5 tsk
Växtbaserat smör Efter smak
Lite salt Efter smak

Gör så här

Grilled cheese med surkål och tabasco

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Vegansk Fransk Löksoppa

Hejsan! Jag hoppas att allt är fint med er!

Wow alltså. Jag måste bara börja med att säga att jag är helt golvad av de senaste två veckorna. Och då har Vegansk Husmanskost inte ens kommit ut i butikerna ännu! :O Helt galet. Sedan semestern slutade (vilket den för mig gjorde den 10:e augusti då vi släppte Vego i Världsklass på Olympiska dagen i Kungsträdgården) så har det verkligen varit FULLT UPP med roliga grejer!

Måndag och tisdag förra veckan höll jag två stycken matlagningskurser för dels ett gäng proffskockar från olika konferensanläggningar i Stockholm och dels en kurs för Sandvikens offentliga kockar i vegansk matlagning. De senaste två dagarna har jag suttit ute på Bonnier Faktas Lager och signerat tusentals av era förbeställda ex av Vegansk Husmanskost. Idag kunde jag berätta att jag samarbetar med Folkets Hus och Parker kring deras exklusiva Sverigerättigheter av filmen The Game Changers som kommer att visas de två sista veckorna i september på deras biografer runt om i landet. (Mer om det på instagram!) Under tiden har Vego i Världsklass börjat ramla in hemma hos er i era kök och jag får massor av fina bilder på era böcker skickade till mig, och jag ska dessutom försöka planera hösten med allt annat roligt som är på gång.

Nämnde jag förresten att bägge mina döttrar börjat i skolan i måndags och att vi idag bestämde oss för att leasa en ny bil? En plugin elhybrid! Och att jag tränar mer än någonsin! Vilket känns grymt!

Haha, så ja. Jag är lite överhypead just nu! Så sjukt mycket på gång!!!!! AAAARGH.

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.”

Terry Pratchett

Men. Det finns inget tillfälle som ett överhypeat tillfälle att äta extremt comfy comfort food! Och vad skriker inte comfort food om inte fransk löksoppa och grilled cheesemackor? Tro mig. Inget skriker comfort food lika mycket som fransk löksoppa med grilled cheesemackor. Och jag åt tack och lov dessa fantastiskt goda skapelser till middag här nyligen (idag då jag skriver inlägget, i tisdags när ni läser det) så balansen är återställd.

Bägge dessa underbara skapelser görs dock möjliga av Go Vegans fantastiskt goda nya veganska ostar som verkligen har tagit de veganska ostarna till en ny nivå! De smälter otroligt mycket bättre än de gamla grejerna på markanden (jag ska vara helt ärlig – de smälter inte exakt som vanligt ost – men absolut bättre än mycket annat) och de smakar helt otroligt smarrigt. Som mild, vanlig ost helt enkelt. PERFEKT för dessa två rätter! Jag har gjort två recept här på bloggen under sommaren med deras ostar tidigare där jag använder deras färdigrivna ost och deras ost på bit. Ni hittar de två recepten här: Ost och skinksallad och här: Perfekt Vegansk Pizzaost.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!