fbpx

Halloumiburgare

med grönsaksstavar och tzatsiki

Receptet: Halloumiburgare

4 portioner

Ingredienser

Grönsaksstavar och tzatsiki

Matlagningsyoghurt, gärna vegansk 5 dl
Stor gurka 1 st
Vitlöksklyftor 2 st
Stora röda paprikor 2 st
Stora gula paprikor 2 st
Stora morötter 3 st
Salt och svartpeppar Efter smak

Halloumiburgare

Halloumi 600 g
Burk ajvar 1 st
Kruka med sallat 1 st
Tunt skivad rödlök 1 st
Skivade tomater 3 st
Citron, juicen 0.5 st
Svartpeppar Efter smak
Hamburgerbröd 6 st

Gör så här

Grönsaksstavar och tzatsiki

Halloumiburgare

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Halloumiburgare med grönsaksstavar och tzatsiki

Till vardags är jag förtroendevald och arvoderad för en mkt cool ungdomsorganisation. Vi hade kickoff för den nyvalda styrelsen i helgen och jag stod som vanligt för all mat!

Lördagen som vi spenderade hemma hos min goda vän, tillika styrelsekamrat, Silvia, bjöd på lingondricka, chips, sällskapsspel och en hel massa kul. Ja i stort sett allting förutom ett matbord eller stolar att sitta på. Förberedd på detta som jag var snodde jag ihop mat som går att äta sittandes eller på annat vis lite mer mobilt än vanligt.
Det blev najs, även om man kanske ska undvika att ha en massa tzatsiki på sin burgare om man vill gå omkring med den. Blev ganska slabbigt.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!