fbpx

Avhuggna fingrar och spindelköttbullar

Perfekt till Halloween

Receptet: Avhuggna fingrar och spindelköttbullar

4 portioner

Ingredienser

Avhuggna fingrar och spindelköttbullar med slemmos

Vegogrillkorvar eller 20 coctailkorvar av valfri sort 10 st
Vegoköttbullar 20 st
Spaghetti 50 g
Ketchup 1 dl
Mandelspån Valfritt 1 dl
Potatisar 10 st
En stor klick vegosmör Efter smak
Havregrädde 0.5 dl
Grön karamellfärg 1 krm
Riven muskot Efter smak
Salt och peppar Efter smak

Gör så här

Avhuggna fingrar och spindelköttbullar med slemmos

ELLER DELA

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Vegetarisk Halloweenmat

IMG_2025 (1024x768)
Mörkret och vintertiden har lagt sig över Sverige och återigen är det dags för den läskigaste högtiden på året. Monster, zombies, spöken och häxor kryper fram ur skrymslen och vrår och drar skrikande ut över nejden på jakt efter dödskalleformade smågodisar.
Personligen föredrar jag zombies. Det finns något särskilt i hur de obevekligt och skitläskigt är på ständigt jakt efter färskt kött. Vad man än slänger på dem så fortsätter de bara! De förkroppsligar konsumtionshets och identitetslöst okritiskt grupptänk. Skitläskigt.
Därför klär jag alltid ut mig till zombie på Halloween. Och äter hjärna.
IMG_1988 (1024x768)

Braaaaaaains.
IMG_2014 (1024x768)

IMG_2019 (1024x768)

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!