4
portioner
Ingredienser
Hemmagjord paneer
Röd mjölk | 3 l |
Grekisk yoghurt | 2.5 dl |
Citron | 1 st |
Röd mjölk | 3 l |
Grekisk yoghurt | 2.5 dl |
Citron | 1 st |
Jag har haft ett craving efter att laga palak paneer i någon vecka. Idag tänkte jag att det skulle bli dags, dessvärre så kryddade jag inte grytan på långa vägar tillräckligt så den smakade ganska tråkigt, men man lär sig så länge man lever…
Osten blev en höjdare däremot så jag tänker att jag delar med mig av det receptet istället. Om ni vill laga palak paneer så rekommenderar jag att ni tittar på videon som jag postade förra veckan i inlägget om Indian garden. Där lagar de en variant som verkar ha smakat betydligt mycket bättre än min.
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?