Det här är ett testinlägg för kommande veckomenyer, för att se hur de kommer se ut och hur de kan funka.
I veckans veckomeny så har vi fem supergoda recept!
En riktig klassiker i ny vegansk tappning! Istället för pecorinoost och äggula använder jag min egen hemmagjorda cashewnötsparmesan, och istället för guanciale, pancetta eller bacon använder jag hemmagjort fejkon!
Du kan köpa färdiga schnitzlar, men det är så väldigt mycket roligare om man kan laga dem själv! Här har du ett riktigt bra recept på hemmagjorda schnitzlar där vi använder formbar färs som substitut för fläsk.
En enkel klassiker från mellanöstern. Vi här i norden är kanske ovana vid att ha hummus som bas för en hel måltid, men det är löjligt gott och ett superbra sätt att variera sin lunch på!
Var ärlig, nu när vi är vuxna, behöver vi verkligen soppan som ursäkt för att äta pannkakor? I’d say no!
Fredag betyder tacos! Här har jag ett gäng grymma tips för hur du kan lyfta din vanliga tacos ett par snäpp till med goda tillbehör och hemmagjord tacokrydda!