fbpx

Jävligt Gotts Knäckepizza

Enkelt recept som går att variera

Receptet: Jävligt Gotts Knäckepizza

2 portioner

Ingredienser

Jävligt Gotts Knäckepizza

Hel rundplatta knäckebröd 1 st
Tomatpuré 3 msk
Olivolja 1 msk
Vitlöksklyfta 1 st
Chiliflingor 1 krm
Paket Astrid och Aporna Pepperöni 1 st
Stor färsk tomat 1 st
Kvist färsk rosmarin 1 st
Boll mozzarella 125 g 1 st
Riven parmesan 0.5 dl
Lite oregano Efter smak

Gör så här

Jävligt Gotts Knäckepizza

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Knäckepizza enligt Jävligt Gott

IMG_0966 (1024x768)
Knäckepizza alltså!
TACK Leksand. Tack.
Jag är nästan frestad att låta det räcka med det. Som uppväxt Borlängeson har jag sällan varit så stolt över mitt län som nu. Tyvärr så har Leksand historiskt sett (i alla fall under min uppväxt) konstant underlevererat. Lite för regniga midsommar och ett hockeylag som aldrig lyckades vinna när det gällde. Men nu är allt förlåtet. Ni har gett mig något så mycket bättre. Världens enklaste och godaste snabbmatsrecept.

För den tidigare oinsatte så lanserades knäckepizzan av Leksands Knäckebröd som en kampanj för att visa på fler kreativa sätt att använda deras produkter på. Föga anade de att de startade en matrevolution.
IMG_0960 (1024x768)
IMG_0978 (1024x768)
IMG_0969 (1024x768)

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!