fbpx

Korvstroganoff med tagliatelle

En matig version av den klassiska rätten med svamp

Receptet: Korvstroganoff med tagliatelle

4 portioner

Ingredienser

Korvstroganoff med tagliatelle

Tagliatelle 500 g
Paket vegokorv á 300 g 1 st
Tomatpuré 2 msk
Liten gul lök 1 st
Klyftor vitlök 2 st
Paket krossade tomater 0.5 st
Havregrädde 1.5 dl
Vatten 0.5 dl
Torkad oregano 2 tsk
Gulcurry 0.5 tsk
Små champinjoner 100 g
Cayennepeppar efter smak Efter smak
Salt och peppar Efter smak
Stor kvist bladpersilja 1 st
Lite rapsolja att steka i Efter smak

Gör så här

Korvstroganoff med tagliatelle

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Vegetarisk Korvstroganoff med tagliatelle


Igår kväll kände varken jag eller sambon för att krångla. Vi hade tvättid och jag skulle iväg senare på kvällen, så det fick bli något enkelt. Jag är en riktig husmanskostsromantiker så det var ett perfekt tillfälle att fortsätta att slipa på hur man ska göra en riktigt bra korvstroganoff.
Jag hittade champinjoner på extrapris på ICA så jag tog ett paket av dem, en kvist persilja och ett paket soyakorv och gav mig av hemåt bara för att upptäcka att min förråd av gul lök självklart var slut. Bittert. Slutresultatet blev ändå helgott om jag så får säga det själv, även om det kanske inte är superexakt som husmorsreceptet.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!