fbpx

Pasta med chorizo och färska tomater

Het och fräsch pasta!

Receptet: Pasta med chorizo och färska tomater

4 portioner

Ingredienser

Pytt i panna

Sojakorvar 2 st
Vegoköttbullar 4 st
Okokta potatisar 2 st
Blomkål 100 g
Schalottenlök 1 st
Vitlöksklyfta 1 st
Kvist färsk rosmarin 1 st
Kvistar färsk oregano 2 st
Torkad timjan 0.5 tsk
Cayennepeppar 0.5 tsk
Salt Efter smak

Gör så här

Pytt i panna

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Pasta med chorizo och färska tomater

Testandet av vegetariska korvar fortsätter! Nu har jag äntligen lyckats lägga tassarna på ett paket av Hälsans köks nya sojachorizo och snodde ihop en pasta med det jag hade hemma i skafferiet. För, självklart ska den första chorizon jag äter på fyra år ätas med stil.

Dessvärre blev jag lite besviken på både min pastarätt och på chorizon. Pastan kunde ha kryddats upp ännu lite mer, men nu verkar jag ju totalt inkapabel att krydda tillräckligt och korven var lite småtråkig. Den påminner ganska mycket om Hälsans köks vanliga sojakorv, den är bara tjockare och smakar typ kryddig paprika. Mycket godare än den vanliga sojakorven, men den kunde ha varit så mycket mer…

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!