fbpx

Pasta med stekta tomater och fetaost

Lyxig pasta med balsamico

Receptet: Pasta med stekta tomater och fetaost

4 portioner

Ingredienser

Pasta med stekta tomater och fetaost

Pasta 300 g
Färska körsbärs eller plommontomater på kvist 250 g
Fetaost 200 g
Pinjenötter 80 g
Klyftor vitlök 2 st
Olivolja 2 msk
Torkad basilika 1.5 tsk
Ett par blad färsk basilika Efter smak
Lite crema di balsamico Efter smak
Salt och svartpeppar Efter smak

Gör så här

Pasta med stekta tomater och fetaost

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Pasta med stekta tomater och fetaost och Jävligt gott firar 1/2 år!

Shit. Nu har jag tappat formen här. Hela elva dagar sedan det senaste inlägget! Det är rekord det, kanske inte ett positivt ett men ändå… Jag får skylla på midsommarafton, ganska mycket jobb och det faktum att jag faktiskt också har varit ute och levt det liv jag skriver om. Det har blivit en hel del restaurangbesök på senaste, några av dem kanske finner sin väg hit till bloggen inom sin tid.

Jag kan också glatt informera om att Jävligt Gott i veckorna som gick här fyllde ett halvår! Jag är ganska imponerad själv måste jag säga, jag trodde aldrig att jag skulle lyckas skriva så här mycket och att jag skulle lyckas bibehålla entusiasmen uppe. Jag är annars en klassisk periodare, startar och lägger ner projekt på löpande band. Jag har tränat typ en termin av varenda sport som går att tänka sig (förutom fotboll som jag sysslade med i tre år men sög stenhårt på hela tiden – jävla grupptryck – och taekwondo som jag faktiskt blev någorlunda bra på, men flyttade ifrån – so don’t mess with me fuckers! I know kung fu.). Mitt senaste projekt var att börja spela Quake 2 igen, men det höll i ca 20 minuter tills jag blev spöad av en liten flygande grej.
Men Jävligt Gott håller fortfarande och det är jag mycket nöjd med! En stor förklaring tror jag är de kommentarer som då och då dimper ner i något inlägg. Förutom att jag skriver för min egen skull så tycker jag också att det är mycket roligt och viktigt att kunna inspirera andra att laga mer och jävligt god vegetarisk mat 🙂 ;).
Tack alla ni som läser och på andra sätt peppar mig och delar min matglädje med mig. Ni gör det mycket roligare:)
Här är ett födelsedagsrecept som passar perfekt nu när tomaterna börjar bli smarriga på nytt.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!