fbpx

Pasta med ugnsrostade grönsaker

med pesto och fetaost

Receptet: Pasta med ugnsrostade grönsaker

4 portioner

Ingredienser

Pasta med ugnsrostade grönsaker, pesto och fetaost

Zucchini 1 st
Cm purjolök 15 st
Klyftor vitlök 3 st
Olivolja 3 msk
Hemmagjord pesto 1 dl
Liten näve pumpakärnor 1 st
Fetaost 100 g
Pasta 250 g
Salt och peppar Efter smak

Gör så här

Pasta med ugnsrostade grönsaker, pesto och fetaost

ELLER DELA

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Pasta med ugnsrostade grönsaker, pesto och fetaost

IMG_9517Eller, hur ful får mat vara och fortfarande platsa på en matblogg?
Jag är den första ett säga att för att jag ska bli sugen på att testa ett recept från instagram, någon blogg eller youtube så måste det se gott ut, se enkelt ut och få mig att känna att ”damn sistah! I’ve gotta try that!”. Annars blire inget. Det är liksom hela grejen med matbloggande. Det finns hundratusentals jävla recept där ute, och fler matbloggare än du kan räkna. Det som får dig att laga min mat är kort och gott helt enkelt bara en fråga om känsla. Blir du inspirerad eller inte?
Då känns det ju som en riktigt dålig idé att lägga upp ett recept med en bild som ser så här fruktansvärt jävla oaptitligt ut. Så varför gör jag det då, kan man undra? Jo, för att det helt enkelt var så jävla gott. Helt otippat faktiskt – därav att jag inte ansträngde mig för att ta en bättre bild med en bättre uppläggning (som för övrigt aldrig varit min styrka). Det var ett rent ”vad har jag i kylskåpet” recept, en regnig och trist jobbahemifråndag och det tog typ en kvart att rodda ihop. Men jäklar i lådan vad det var värt det! Sen är jag ganska lat av mig, så jag pallade inte laga det igen bara för att få bra bilder, så ni får väl bara ta mig på ordet helt enkelt. Risken är dock att ni aldrig ens kommer att testa eftersom att det är så fult, så då får jag väl helt enkelt leva i ensamhet med denna hemlighet for ever and ever.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!