fbpx

Pasta pesto alla genovese med halloumi

Pesto med parmesan

Receptet: Pasta pesto alla genovese med halloumi

2 portioner

Ingredienser

Pasta Pesto alla Genovese med halloumi

Paket färsk fettucini 1 st
Halloumi 250 g
Pinjenötter 50 g
Vitlöksklyfta 1 st
Krukor färsk basilika 2 st
Olivolja 0.7 dl
Salt och peppar efter smak Efter smak
Riven parmesanost 1.5 dl

Gör så här

Pasta Pesto alla Genovese med halloumi

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Ikea och pasta pesto alla genovese med halloumi

Igår drog jag och Sarah till Ikea. Det blev något av en upplevelse som slutade med en extra tur till Barkarby, kroppsarbete i hällregn och en hel del svordomar men tillslut lyckades vi komma hem med en ny bokhylla och lite roliga grejer till köket.
Jag lyckades installera de nya spotlightsen och på köpet provocera fram en arg lapp i trapphuset med mitt spikande, men snyggt blev det. Så fort min nya skärbräda är färdiginoljad kommer jag att ha ett riktigt killerkök. Bildligt talat så klart.
Efter en sådan tärande utflykt så orkar man dessvärre inte med så mycket matlagning, men det var ju trots allt lördag så jag rörde ihop vad jag anser kanske vara den perfekta lyxsnabbmaten.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!