I går var jag och Sarah ute och firade femårsjubileum. Vi hade fixat barnvakt för första gången sedan minstingen föddes och hade supertrevligt. Kanske not needed to say så var behovet av comfortfood stort så här dagen efter;) (oroa er inte, vi drack inte så mycket så vi inte hade koll på den lilla tjejen! Vad tror ni om mig?). Den här rätten tar förvånansvärt lite tid och arbete att slänga ihop och smakar jävligt gott. Ost, tomatsås och kolhydrater, precis vad man behöver efter ett glas vin för mycket. Ungefär lika mycket jobb som att göra en enkel spagetti och quornfärssås skulle jag säga om man planerar det väl.
Jag skulle gissa att den här gratängen är minst lika god (kanske godare?) om man byter ut mozzarellan mot halloumi. Nu hade jag dock lite småpanik över att gårdagens middag blev så dyr, så det fick bli den billigare sortens ost idag.
Vi var och käkade på Farang, en relativt nyöppnad restaurang i Vasastan med ganska stort vegetariskt utbud.