4
portioner
Ingredienser
Remouladsås
IFraiche | 2 dl |
Bostongurka | 3 msk |
Hackad kapris | 1 msk |
Gulcurry | 0.5 tsk |
Citronjuice | 1 tsk |
Salt och vitpeppar | Efter smak |
Nypa socker | 1 st |
Hackad färsk dill | 0.3 dl |
IFraiche | 2 dl |
Bostongurka | 3 msk |
Hackad kapris | 1 msk |
Gulcurry | 0.5 tsk |
Citronjuice | 1 tsk |
Salt och vitpeppar | Efter smak |
Nypa socker | 1 st |
Hackad färsk dill | 0.3 dl |
Hej!
Jag hoppas att allt är bra med er! Vem älskar inte fiskpinnar? Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem! Det är något särskilt med de där grejerna man åt och gjorde som barn och som man sedan längtar efter som vuxen. Framförallt om det varit svårt att få tag i dem i vegansk form.
Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott! 😀
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av min nya veckomeny (som bara finns i mitt nyhetsbrev!) och får massor av schysst bonusmaterial? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?