4
portioner
Ingredienser
Biffen
Paket anamma färs á 325 g | 2 st |
Gul lök | 1 st |
Klyftor vitlök | 2 st |
Malen kryddpeppar | 1 msk |
Torkad timjan | 2 tsk |
Tomatpuré | 2 msk |
Touch of taste brynt scharlottenlöksfond | 1.5 msk |
Kinesisk soja | 2 msk |
Ströbröd | 1 dl |
Havregryn | 2 dl |
Vatten | 2 dl |
Potatismjöl | 2 msk |
Salt och svartpeppar | Efter smak |
Rapsolja till stekning | Efter smak |
Potatismoset
Medelstora king edwardpotatisar | 6 st |
Havregrädde, 0.5-1 dl | 0.7 dl |
Vegansmör | 50 g |
En nypa riven muskot | 1 st |
Vitlökspulver, 0.5-1 tsk | 0.7 tsk |
Salt och vitpeppar | Efter smak |
Brunsåsen
Havregrädde | 2 dl |
Torkade kantareller | 0.5 dl |
Vatten | 0.5 dl |
Vitlöksklyfta | 1 st |
Torkad timjan | 0.5 tsk |
Kinesisk soja | 1 tsk |
Touch of taste brynt scarlottenlöksfond | 1 tsk |
Vetemjöl | 0.5 msk |
Salt och peppar | Efter smak |
Rapsolja | 1 msk |
Stekt lök
Gula lökar | 3 st |
öl | 1 dl |
Socker | 1 msk |
Kinesisk soja | 1 tsk |
Salt och peppar | Efter smak |
Övrigt
Källarfranskor eller annat hamburgerbröd | 6 st |
Rårörda lingon | 2 dl |
Hela saltgurkor | 6 st |
Flingsalt och nymalen svartpeppar | Efter smak |