1
portioner
Ingredienser
Soygurtbowl
Planti Soygurt, valfri smak | 2.5 dl |
Granola eller müsli | 1 dl |
Valfria bär eller torkad frukt | 1 dl |
Rostade frön eller nötter | 1 msk |
Kokosflarn | 0.5 msk |
Planti Soygurt, valfri smak | 2.5 dl |
Granola eller müsli | 1 dl |
Valfria bär eller torkad frukt | 1 dl |
Rostade frön eller nötter | 1 msk |
Kokosflarn | 0.5 msk |
Hej!
Jag hoppas allt är fint med er! Idag är jag väldigt glad över att kunna presentera ett nytt samarbete med Planti! Många av er känner säkert igen namnet, men kanske inte de här nya förpackningarna som släpptes bara för någon vecka sedan.
De gör helt fantastiskt goda veganska alternativ till yoghurtar, creme fraiche och grekiska yoghurtar och jag är superglad över att i ett gäng inlägg framöver ha teamat upp med dem för att visa hur vi kan laga en massa god vegansk mat tillsammans!
En grej jag tycker är lite extra bra är det faktum att Planti ägs av Kavli, som i sin tur ägs av Kavlifonden, en stiftelse som delar ut hela sitt överskott till välgörenhet! Det innebär att om du köper Planti så går vinsten inte ner i ägarnas fickor utan delas ut till organisationer som bland annat BRIS, Min Stora Dag och Barncancerfonden! Hur bra är inte det?
Först ut en en frukostspecial där jag ger er tre supergoda varianter på veganska frukostar med grund i Plantis soygurts. Spana in videon här nedanför, eller följ recepten så kan jag garantera att du inte kommer behöva välja mellan att äta gott och göra gott till frukost heller! Ett väldigt enkelt och bra sätt att sänka sitt klimatavtryck och att göra lite fler djur gladare 🙂
Plantis soyghurts finns i fyra olika smaker; naturell (som också är osötad), vanilj, jordgubb och mango!
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?
Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.
Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.
Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!
Tack! /Gustav
Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?