fbpx

Spaghetti med vegoköttbullar och tomatsås

Lady och lufsen style! Äldre recept med ägg

Receptet: Spaghetti med vegoköttbullar och tomatsås

4 portioner

Ingredienser

Vegobullar

Sojafärs 300 g
Gul lök 1 st
Klyftor vitlök 2 st
Torkad oregano 1 tsk
Ett knippe färsk bladpersilja Efter smak
Havregrädde 1 dl
Potatismjöl 2 msk
Ströbröd 1.5 dl
Tärning grönsaksbuljong 1 st
Vatten 1 dl
Kinesisk soja För färg, frivilligt! 1 msk
Olivolja Efter smak
Salt och peppar Efter smak

Tomatsås

Burkar fina hela tomater 2 st
Vitlöksklyftor 2 st
God olivolja 3 msk
En näve färska basilikablad Efter smak
Ev. lite socker Efter smak
Salt och peppar Efter smak

Pasta

Spaghetti 400 g

Gör så här

Vegobullar

Tomatsås

Pasta

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Spaghetti med quornbullar och tomatsås - Lady och Lufsenstyle

IMG_0373 (1024x768)

Hej!

Ja ni. Bloggen har verkligen haft sina mer aktiva dagar, men ni vet hur det kan vara. Jag tänker så här; alla intressen kan inte brinna lika intensivt hela tiden, men det betyder inte att man behöver slänga ut sin gamla gitarr från balkongen bara för att man inte längre spelar flera gånger i veckan. Då och då kan det vara precis det man behöver när man känner sig lite trött på tillvaron eller i behov av något gammalt och bekant och då kommer man att vara väldigt glad att man faktiskt tog sig de där åren för att lära sig att spela. Lite så är min relation till Jävligt Gott nu för tiden.
Jag kollar in då och då och läser era kommentarer och lagar ett eller annat av mina egna recept, men skriver ganska sällan. Det betyder dock inte att jag lagt allt på hyllan. Bara att jag fått nya saker för mig. Som att vara pappa till exempel. 🙂
På tal om barn och kärlek så kommer här ett recept från i våras som jag inte delat med mig av ännu. Så sjukt gott alltså!

IMG_0363 (1024x768)

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!