4
portioner
Ingredienser
Dressing
Majonnäs | 1.5 dl |
Dijonsenap | 3 msk |
Flingsalt | Efter smak |
Mycket svartpeppar | Efter smak |
Svampburgare
Skogschampinjoner | 800 g |
Torkad skogssvamp | 1 dl |
Valnötter | 3 dl |
Gul lök | 1 st |
Vitlöksklyftor | 2 st |
Några kvistar färsk timjan | Efter smak |
Touch of Taste brynt scharlottenlöksfond | 1.5 msk |
Kinesisk soja | 2 msk |
Ströbröd | 1.5 dl |
Potatismjöl | 1.5 msk |
ägg | 2 st |
Kanderad lök
Stor gul lök | 1 st |
öl | 0.5 dl |
Socker | 2 msk |
Rapsolja | 2 msk |
Salt och svartpeppar | Efter smak |
Tillbehör
Kruka rödgrön sallat | 1 st |
Hel chèvre | 300 g |
Honung | 2 msk |
Salt och peppar | Efter smak |
Briochebröd | 6 st |
En massa lökringar | Efter smak |